https://www.colignyschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Tussenschoolse opvang | De Colignyschool

Tussenschoolse opvang

Op de Colignyschool wordt het overblijven (de tussenschoolse opvang) verzorgd door KOK-kinderopvang. Kinderen kunnen online worden ingeschreven om deel te nemen aan de tussenschoolse opvang. Klik op het logo van KOK-kinderopvang om uw kind aan te melden.
 

Informatie van KOK Kinderopvang

De meeste kinderen lunchen op school met de leerkracht en spelen buiten onder toezicht van een medewerker van KOK kinderopvang. Wij zijn deze vorm van tussenschoolse opvang (TSO) overeengekomen met de Colignyschool. Op de Colignyschool gaat het om 4 dagen per week (woensdag niet). De prijs hiervan bedraagt € 96,- per jaar. Het bedrag wordt in 12 gelijke maandtermijnen gefactureerd. Het betreft een vaste prijs, incidentele TSO is niet mogelijk.

Wat moet u doen? Voor deze vorm van tussenschoolse opvang, krijgt u van KOK een contract. De wijze waarop dit verloopt is afhankelijk van uw situatie:

 • Bent u al klant bij KOK kinderopvang voor BSO en/of TSO? Dan krijgt u van ons via het Ouderportaal een nieuw contract toegestuurd met daarin het nieuwe TSO pakket. Wij vragen u om dit nieuwe contract zo spoedig mogelijk digitaal te onderteken.
 •  Bent u eerder klant geweest bij KOK kinderopvang, maar nu niet meer? Dan vragen wij u om een mail te sturen naar info@kokkinderopvang.nl met daarin de voor- en achternaam van uw kind(eren), geboortedatum kind(eren), BSN-nummer van uzelf en uw kind(eren), uw adres en de naam van de school. KOK zal uw inschrijving verder regelen en u via het Ouderportaal een contract toesturen. Wij vragen u om dit contract zo spoedig mogelijk digitaal te onderteken 
 • Bent u nog geen klant bij KOK kinderopvang? Dan vragen wij u om uw kind bij ons in te schrijven voor de TSO. Ga hiervoor naar onze website, klik rechtsboven op de groene knop ‘Rondleiding aanvragen of inschrijven’ en volg de volgende stappen:

 

 1. Waarvoor wilt u zich inschrijven: Standaard opvang
 2. Gemeente: Katwijk
 3. Startdatum: Datum start op de Colignyschool (of per heden)
 4. Vul de gegevens van u en uw kind in (u kunt hier meerdere kinderen toevoegen)
 5. Gewenste opvang: Tussenschoolse opvang o Kies pakket: TSO 40 weken
 6. Kies product: TSO Colignyschool (4 vaste dagen)
 7. Voorkeur locatie: TSO Colignyschool
 8. Opvangdagen: Geef de TSO dagen van de school aan (ma-di-do-vr)

Als u inschrijving is afgerond, maken wij uw contract in orde. U ontvangt uw contract per mail. Wij vragen u om dit contract zo spoedig mogelijk digitaal te onderteken. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice via info@kokkinderopvang.nl of 071 – 40 97 535.