Buitenschoolse opvang

Op de Colignyschool wordt de buitenschoolse opvang verzorgd door KOK kinderopvang. De kinderen van de Colignyschool kunnen gebruik maken van BSO De Quickers. BSO de Quickers is gevestigd in het clubhuis van VV Quickboys en heeft een unieke ligging in de duinen van Katwijk.

Buiten kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin en, onder begeleiding, op de sportvelden, in de duinen en op het vlakbij gelegen strand. Binnen is een zonnige ruimte waar de kinderen lekker sportief bezig kunnen zijn.
Klik hier voor meer informatie over BSO De Quickers. U kunt uw kind hier ook direct inschrijven. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van KOK kinderopvang via 071 – 4097 535 of info@kokkinderopvang.nl.