https://www.colignyschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Continurooster Colignyschool | De Colignyschool

Continurooster Colignyschool

Dinsdag 4 februari zijn in de MR vergadering de resultaten van de enquête rondom het wel of niet aanpassen van de schooltijden besproken. Deze resultaten waren zeer duidelijk:
✓ ruim 100 respondenten
✓ 86% van de respondenten is voor het veranderen van de schooltijden
✓ 86% van de mensen die voor het veranderen van de schooltijden zijn gaven aan voor model 1 te gaan; dit is het model met de woensdagmiddag vrij


De voorkeur voor het aanvangstijdstip van de schooldag is minder uitgesproken. Hier is sprake van een 50/50 verdeling tussen 8.30 uur en 8.45 uur. Uit de enquête onder de leerkrachten bleek echter een duidelijke voorkeur voor 8.30 uur (70% voor starttijd van 8.30 uur tegen 15% voor 8.45 uur).  De MR heeft daarom besloten om te adviseren het aanvangstijdstip van de schooldag op 8.30 uur te zetten.

Hoe nu verder? De volgende stap die gezet moet worden is dat de directie van de Colignyschool officieel toestemming vraagt aan het bestuur van Prohles om de schooltijden te mogen veranderen. Ook moet de MR hier officieel akkoord voor geven. Tevens gaat de directie in gesprek met o.a. KOK voor het invullen van de TSO en BSO. Zodra hier meer nieuws over is, laten we dat weten.